Helsinki

Oma huone: feministiset praktiikat

Oma huone: feministiset praktiikat

Lymy

Nov

23

Tue

10:00 – 16:00

-17–-14°C

few clouds

Millaista on ajattelu ja toiminta, joka ottaa lähtökohdakseen feminismin radikaalin potentian? Kysymme tätä inspiroituneena feministisistä liikkeistä eri puolilla maailmaa ja etsimme esimerkkejä feminismeistä, jotka ylittävät liberaalin, atomisoivan individualismin ja sukupuolten tasa-arvodiskurssin. Meille feminismin radikaalin potentiaalin ja voiman tutkiminen tarkoittaa esimerkiksi elämää ylläpitävän työn merkitykseen keskittymistä, sekä lisäksi hoivaa ja huolenpitoa rajaavien valtajärjestysten kyseenalaistamista. Mutta mitä tämä merkitsee omissa työkäytännöissämme, mitä on feministinen praktiikka?

Tervetuloa keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia feministisestä praktiikasta, omasta työskentelystä ja yhteisestä toiminnasta yhden päivän kestävään workshopiin. Päivän aikana on mahdollista jatkaa omaa työskentelyä feminismiin liittyvien aiheiden parissa.

Alustava ohjelma 

10.00 Yhteinen keskustelu: Mikä feministisessä tekemisessä on tärkeää juuri nyt?

12.00 Kollektiivinen lounas 

13.30 Vapaata työskentelyä ja/tai keskustelua pienemmissä ryhmissä 

15.30 Round up

Päivän järjestävät Lymy-kollektiivin jäsenet, joiden tutkimustyö liittyy feministisiin kysymyksiin. Ilmoittaudu mukaan 19.11. mennessä lähettämällä sähköpostia Olivialle, olivia.maury@helsinki.fi, kerro viestissä myös mahdollinen erityisruokavalio (lounas on vegaaninen). Vahvistamme mukaan mahtuneille osallistumisen sähköpostilla.

Lymy

Tue 23 Nov 2021 10:00 – 16:00

-17–-14°C

few clouds