Helsinki

Think Thank: Onko mikään ikuista? Mad Housen paikka ja rooli kentällä nyt ja tulevaisuudessa

Think Thank: Onko mikään ikuista? Mad Housen paikka ja rooli kentällä nyt ja tulevaisuudessa

Mad House

Mar

04

Thu

13:00 – 16:00

0–1°C

broken clouds

Tervetuloa avoimeen pyöreän virtuaalipöydän keskusteluun Mad Housen tulevaisuudesta.

Mad House on perustettu esitystaiteen tekijöiden toimesta esitystaiteen taloksi vuonna 2014. Se syntyi tarpeesta saada oma pysyvä näyttämö, jonka kautta esittää ja esitellä monipuolista kenttää. Aluksi toiminta koostui 1-4 kuukauden mittaisista esityskausista Tiivistämöllä Helsingin Suvilahdessa. Vuodesta 2019 asti esitystoiminta on ollut ympärivuotista Helsingin Teurastamo-alueella. Lisäksi Mad House on järjestänyt minifestivaalin Berliinissä, kesäkiertueen Suomessa sekä ollut kumppanina muissa esitystaidetta edistävissä hankkeissa. Mad Housen toimintaa tukeneen Koneen Säätiön rahoitus tulee päätökseen vuonna 2021, samoin kuin vuokrasopimus Teurastamon tilaan. Haluamme avata keskustelun, millainen esitystaiteen talo jatkossa tarvitaan. Nyt on aika kartoittaa kentän tarpeet ja kalibroida Mad House vastaamaan niitä myös tulevaisuudessa. Keskustelu painottuu kysymykseen tilasta ja toiminnan luonteesta.

- koollekutsujana Annika Tudeer, yksi Mad House Helsingin perustajajäsenistä. Pääkielenä suomi.

***

'Think Thank' on Mad Housessa kehitetty formaatti, jonka periaatteena on tasa-arvoinen keskustelu kaikkien osallistujien välillä riippumatta heidän meriiteistään. Lämpimästi tervetuloa mukaan juttelemaan, nauttimaan yhdessäolosta ja kehittämään taidekenttää! Moderoituihin keskusteluihin on kutsuttu kunkin aihepiirin asiantuntijoita, mutta keskustelu on avointa kaikille osallistujille. Tarjolla taiteilija Juha Valkeapään vegaanista soppaa - tavalla tai toisella.

***

Think Thankit ovat ilmaisia mutta vaativat ennakkoilmoittautumisen. Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia otsikolla THINK THANK osoitteeseen liput@madhousehelsinki.fi. Saat paluupostina Zoom-linkin.

Mad House

Thu 04 Mar 2021 13:00 – 16:00

0–1°C

broken clouds