Helsinki

zuz: JELLYFISH

zuz: JELLYFISH

Mad House

Nov

25

Thu

19:00 – 20:00

-17–-13°C

few clouds

Thurs, 25 Nov 7pm

Fri, 26 Nov 7pm

 

Liput/Tickets: https://www.eventim-light.com/.../6180e76ca7dbdc77ae4da62...

 

***English below***

 

elämä on vähän absurdia. varmaan joskus jossain on pidetty iso palaveri, jossa sovittiin, miten oikeana ihmisenä eletään, mutta minulta se jäi väliin. ehkä tulin myöhässä ja ovet oli jo lukittu, tai ehkä luulin että palaveri olisi vasta seuraavalla viikolla, tai sitten kutsuni hukkui postissa niin kuin sukupuoli-identiteettinikin, tai mahdollisesti olinkin paikalla mutta en ihan keskittynyt? oli miten oli, yritän nyt kiriä ja ryhtyä oikeaksi ihmiseksi. ”jellyfish” on lavakomediaa, joka kylläkin on muuttunut röhnötysdramediaksi (teistä en tiedä, mutta itse olen ollut viime aikoina vähän väsynyt), ja se käsittelee sitä, miten outoa ihmisenä oleminen välillä on, mutta miten olemme ainakin kaikki samassa jamassa.

zuz on taiteilija, joka kertoo itsestään kroonisesti liikaa. Hänen työkalujaan ovat sanat, tarinat, kehot, suru ja leikki.

 

***

 

i think life is a bit absurd. there must have been a general meeting about how to be a real human person, but i missed it. maybe i was late and the doors were already locked, or i thought it was supposed to happen next week, or my invitation got lost in transit alongside my gender identity, or maybe i did go to the meeting but didn’t pay enough attention? either way, i’m trying to catch up and become a real human person now. “jellyfish” is a stand-up comedy turned lie-down dramedy (because idk about you but i’m a bit tired these days) that talks about how weird it is to be human sometimes, but at least we’re in it together.

zuz (they/them) is a professional oversharer working with words, stories, bodies, sadness, and play.

Mad House

Thu 25 Nov 2021 19:00 – 20:00

-17–-13°C

few clouds