Helsinki

Meet the author: Anne Weber

Meet the author: Anne Weber

Apr

05

Tue

10:27 – 10:27

-11–-7°C

snow

Online Event

Kieli: saksa
Hinta: maksuton, edellytetään ilmoittautumista
bibliothek-helsinki@goethe.de

Annette, ein Heldinnenepos

Kansainvälisen kirjakerhon seitsemännentoista tapaamisen vieraana 5.4.2022 klo 20:00 on kirjailija Anne Weber, joka lukee kanssamme kirjastaan Annette, ein Heldinnenepos. Keskustelun moderoi Barbara Honrath (Goethe-Institut Dänemark) ja Anne Weberin hollantilainen kääntäjä Anne Folkertsma, jonka käännös ilmestyy 10.4. Orlando-kurstantamolla.

Anne Weber (synt. 1964, Offenbach) on asunut ja työskennellyt vuodesta 1983 vapaana kirjailijana ja kääntäjänä Pariisissa. Hän on kääntänyt sekä saksasta ranskaan (esim. Sibylle Lewitscharoff, Wilhelm Genazino) että päin vastoin (Pierre Michon, Marguerite Duras). Omia kirjojaan hän kirjoittaa sekä saksaksi että ranskaksi. Hänen teoksiaan on palkittu mm. Heimito von Doderer -kirjallisuuspalkinnolla, 3sat-palkinnolla, Kranichsteiner-kirjallisuuspalkinnolla ja Johann Heinrich Voß -palkinnolla. Anne Weber palkittiin Saksan kirjapalkinnolla 2020 kirjastaan ​​Annette, ein Heldinnenepos.

KUKA VOI OSALLISTUA?

Jokainen, joka haluaa lukea ja tutustua saksankieliseen kirjallisuuteen, tavata kirjailijoita ja jakaa lukukokemuksiaan muiden kanssa – vaikket olisi vielä lukenut kirjaa. Kirjakerhon kieli on saksa. Kaikilla osallistujilla tulee olla riittävä kielitaito lukea ja keskustella saksaksi.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Saat ilmoittautumisen jälkeen paluuviestillä linkin verkkotapahtumaan.

TEKNISET VAATIMUKSET

Käytämme tapaamisessa Zoomia. Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä, sillä kaiuttimet voivat luoda häiritseviä kaikuefektejä. Osallistuminen on mahdollista PC:llä, Macilla, iPadilla, iPhonella tai Android-laitteella. Osallistuaksesi seuraa vain linkkiä, jonka lähetämme sinulle rekisteröitymisen jälkeen.

Tue 05 Apr 2022 Closed today

-11–-7°C

snow

Address:
Salomonkatu 5 B,
00100 HELSINKI