Helsinki

Poetic Actions vol. 1

Poetic Actions vol. 1

Dec

13

Tue

09:13 – 09:13

-11–-7°C

snow

13.12.2022 | klo 19:00 | liput 10–15 €

Sellisti Sergio Castrillón ja tanssitaiteilijat Katja Mustonen & Mirva Mäkinen tuovat Forum Boxiin improvisoidun tanssi- ja musiikkiesityksen. Teos nojaa improvisaatioon ja hetkessä syntyvään kompositioon, jossa kahden tanssijan duetto rakentuu mielikuvituksen sekä vapaan assosiaation leikistä.

Sergio Castrillónin musiikki luo tilaan äänellisiä maisemia, joka on dynaamisessa vuorovaikutuksessa tanssijoiden kanssa. Näissä hetkessä luoduissa kohtauksissa yhdistyy spontaanius ja herkkyys rakentaa sekä purkaa syntyviä tunnelmia, sävyjä ja tilanteita.

Liput ovelta (käteinen, korttimaksu tai Mobilepay).

Tekijöistä:

Mustonen ja Mäkinen ovat kumpikin työskennelleet kansainvälisellä kontakti-improvisaatiokentällä parinkymmenen vuoden ajan. Heidän osaaminen ja tanssitaito on vahvasti improvisaatiossa, paritekniikoissa ja kontakti-improvisaatiossa. He työskentelevät monialaisesti sekä tanssijoina, koreografeina, opettajina, ja eräänlaisina fyysisyyden tutkijoina. Heidän työskentelynsä keskiössä on lähes aina kosketus ja tanssijoiden välisyys.

Sergio Castrillón on sellisti, improvisoija, säveltäjä ja tutkija, joka on kiinnostunut äänestä ja taiteen eri ilmentymistä. Hän esiintyy aktiivisesti nykymusiikkiteoksissa ja uutta teknologiaa hyödyntävissä improvisaatioteoksissa sekä osallistuu yhteistyöprojekteihin, joissa käytetään musiikin ohella teatteria, runoutta ja nykytanssia.

Tue 13 Dec 2022 Closed today

-11–-7°C

snow

Address:
Ruoholahdenranta 3a
Helsinki, Finland