Helsinki

Sanna Juujärvi-Bremer: SYMPTOMS

Sanna Juujärvi-Bremer: SYMPTOMS

Jun

01

Wed

12:00 – 16:00

-5–-3°C

broken clouds

Luonto on taiteeni perusta. Maalaan öljyvärein eläimiä ja kasveja, jotka maalausprosessin edetessä muuntuvat usein surrealistiseen suuntaan. Minulle on luontaista käsitellä ihmisyyttä eläimen hahmon kautta. Käärmeet, hedelmät ja kasvillisuus symboloivat puutarhan kiellettyjä hedelmiä. Ne viestivät elämän ristiriidoista, joissa houkutteleva ja herkullinen voi muuttua luotaantyöntäväksi ja etäännyttäväksi.

Koen, että minussa ja taiteessani vaikuttaa kaksi vastakkaista, hyvin lappilaista tekijää; keskiyön aurinko ja kaamos. Teoksiini ikuistetut hetket kuvastavat sitä tunnelmaa, kun seisoo yksin kaukana korvessa suolla, jossa hiljaisuus sattuu korviin.

Sanna Juujärvi-Bremer on Kemijärveläislähtöinen, nykyään Kirkkonummella asuva taiteilija. Hän on valmistunut kuvataiteilijaksi Turun ammattikorkeakoulun taideakatemiasta vuonna 2018, ja opiskelee tällä hetkellä viimeistä vuotta kuvataidekasvatuksen erillismaisterikoulutuksessa Aalto-yliopistossa. Hän on jäsenenä mm. taidemaalariliitossa, Lapin taiteilijaseurassa sekä Espoon taiteilijakillassa. Aikaisempia yksityisnäyttelyitä Juujärvi-Bremer on järjestänyt ympäri Suomen mm. Rovaniemellä, Oulussa ja Helsingissä, sekä Berliinissä galleria Pleikussa. Hänen teoksiaan on mm. Rovaniemen taidemuseon, sekä Mäntyharjun kunnan kokoelmissa.

www.sjuujarvi.wix.com/juujarvibremer

Wed 01 Jun 2022 – 19 Jun 2022 12:00 – 16:00

-5–-3°C

broken clouds

Address:
Annankatu 12,
00120 Helsinki