Helsinki

April Jazz Club + WeeGee: Mikko Sarvanne Garden

April Jazz Club + WeeGee: Mikko Sarvanne Garden

Dec

02

Fri

06:44 – 06:44

11–16°C

broken clouds

02.12.2022

18:00 – 19:00

2. floor

Free entry

Nuoren säveltäjä-multi-instrumentalisti Mikko Sarvanteen uusi yhtye Mikko Sarvanne Garden vie kuulijan rinnakkaiseen todellisuuteen, puutarhaan jossa kaikuvat etiäiset niin nykyvokaalimusiikista, pehmeästä jazzsoinnista kuin äänitaiteestakin. Kolmesta lauluäänestä, sellosta, bassosta, perkussioista ja elektroniikasta koostuva yhtye veistää aikaa luoden niin hehkuvan energisiä kuin metsänhiljaisia hetkiä.

Vuonna 2020 perustetun yhtyeen ensimmäinen albumi Heräämisen valkea myrsky julkaistaan perjantaina 14. lokakuuta, ja se perustuu runoilija Erkka Filanderin samannimiseen runoteokseen (Poesia, 2013). Elämäntahtoa pursuava runoteos on siivilöitynyt Mikko Sarvanne Gardenin musiikkiin niin sävellysten niminä kulkevina, musiikkia kehystävinä, säkeinä kuin pidempinä laulettuina lyriikoina.

Josefiina Vannesluoma, laulu
Selma Savolainen, laulu
Virva Immonen, laulu
Sirja Nironen, sello
Oskari Siirtola, kontrabasso
Jesse Ojajärvi, perkussiot
Mikko Sarvanne, sävellys, syntetisaattori
+ kaikki yhtyeen jäsenet, objektit, perkussiot, laulu

April Jazz Clubin, Näyttelykeskus WeeGeen ja EMMA – Espoon modernin taiteen museon yhteistyössä tuottama klubisarja tuo livemusiikin museoympäristöön. Esiintyjä julkistetaan lähempänä tapahtumaa. Konsertteihin on vapaa pääsy. EMMAan ja WeeGeelle on vapaa pääsy perjantaisin klo 17 alkaen.

Fri 02 Dec 2022 Closed today

11–16°C

broken clouds

Address:
Ahertajantie 5
02100 Espoo